22 Maart 2017

Presentatie Revisor 14 en De onbekende Hermans

Op zaterdagmiddag 25 maart, de eerste dag van de Boekenweek, presenteren we De onbekende Hermans en ons voorjaarsnummer, dat opent met twee verzetsverhalen voor deze tijd. We presenteren zes debutanten, en twee verleidingsverhalen die aansluiten bij het Boekenweekthema: Verboden vruchten. Luister met ons vanaf 14.00 bij het Athenaeum Nieuwscentrum naar bijdragen van Richard de Nooy, Anne Eekhout, Anne-Fleur van der Heiden en Florimond Wassenaar, onder het genot van een mandarijn, een appel, of exotisch fruit.

Toegang gratis, aanmelding via info@debezigebij.nl.

De buitenwereld breekt in, en breekt mensen. Twee verhalen over zwijgend verzet, zes nieuwe schrijvers, een Revisor vol talent. 
In Revisor 14 staat werk van Ariel Dorfman, Florimond Wassenaar, Naomi Rebekka Boekwijt, Bert Natter, Rinske Kegel, Oscar Spaans, Jens Meijen, Anne-Fleur van der Heiden, Anne Eekhout, J.V. Neylen en Richard de Nooy.

Daarnaast presenteren we De onbekende Hermans, met door W.F. Hermans geïnspireerde bijdragen van onder anderen Herman Koch, Roos van Rijswijk, Bert Natter en Jente Posthuma.

Kunt u niet aanwezig zijn? Reserveer of bestel uw exemplaar op Athenaeum.nl - of word abonnee.

Geen reacties

We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog