09 Juli 2011

CPNB steunt literaire tijdschriften

Stand op Manuscripta

De Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek heeft de Vereniging Literaire Tijdschriften een gratis stand aangeboden op Manuscripta, het jaarlijkse evenement ter feestelijke inluiding van het nieuwe boekenseizoen, dat 4 en 5 september a.s. zal plaatsvinden in de Westergasfabriek, Amsterdam.

In overleg met persvoorlichter Peter Rosendaal zijn de CPNB en de VLT overeengekomen dat de tijdschriften in ruil voor publiciteit op hun websites, Facebook- en Twitteraccounts en zo mogelijk in hun papieren verschijningsvorm, en een bijdrage aan het podiumprogramma, zowel tijdens de publieks- als de pers- en boekhandelsdag aanwezig zullen zijn om de tijdschriften onder de aandacht te brengen.
Deelnemende tijdschriften zijn Armada, De Gids, De Parelduiker, De Revisor, Hollands Maandblad, KortVerhaal, Parmentier, Terras en Tirade.

Geen reacties

We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog