31 Augustus 2011

De Revisor 2011-1 op Manuscripta

Euf Lindeboom en Martijn den Ouden treden op, weggeefverhaal en actie bij de stand

We schreven het al: De Revisor is te vinden op Manuscripta, bij stand 62 in de Zuiveringshal, én zondag 4 september rond het middaguur op het buitenpodium. Van 11.45 tot 12.30 presenteert Gustaaf Peek dichters Euf Lindeboom en Martijn den Ouden bij wijze van presentatie van Halfjaarboek 2 als onderdeel van het literaire tijdschriftenprogramma (met heel veel poëzie, zie hieronder).

Plus: voor wie maar wil een gratis voorproefje op het nieuwe nummer.
Plus: eenieder die zich tijdens Manuscripta inschrijft voor een abonnement, bij de stand van Querido of die van de Literaire tijdschriften, is er kans om heel veel boeken te winnen.

Wat is er zondag te zien rond het middaguur? Dirk van Weelden presenteert 'Het kortste genre, voor de gelegenheid':

  • Jan Baeke vanTerras draagt vertaalde dichters voor
  • Gustaaf Peek introduceert onze eigen dichters Euf Lindeboom en Martijn den Ouden
  • Dick van Halsema spreekt namens Tirade over Leopold
  • Peter Verstegen introduceert het nieuwe nummer van KortVerhaal en leest poëzie voor van Michel Houellebecq, in zijn eigen vertaling
  • Arnoud van Adrichem leest experimentele poëzie in vertaling voor, uit het nieuwste nummer van Parmentier
  • Margot Dijkgraaf presenteert het Chinanummer van Armada, en Jo Radersma draagt Chinese poëzie van Wang Jiaxin, Yan Jun en Hsia Yu in vertaling voor (10 min)
  • De Gids sluit af met de aankondiging van de De Gids top 20 en de bekendmaking van de beste dichter volgens Piet Gerbrandy

Geen reacties

We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog