20 December 2011

Uitnodiging: presentatie De Revisor 3

21 december, Perdu

Graag nodigen bestuur en redactie u uit om het tweede halfjaarboek 2011 van De Revisor ten doop te houden. Het nummer wordt 21 december vanaf 20.30 gepresenteerd bij Perdu aan de Kloveniersburgwal 86, Amsterdam, met optredens van Charlotte Mutsaers, Maartje Wortel, Wim Brands en Maarten van der Graaff en gepresenteerd door Gustaaf Peek. U bent van harte welkom.

De Revisor 2011-2

Het halfjaarboek 2011-2 brengt de inmiddels vertrouwde mix van bekend talent en jonge ontdekkingen. Er is proza van Charlotte Mutsaers, Marian Boyer, Maartje Wortel, debutante Sanne Rooseboom, Jamal Ouariachi, Daan Heerma van Voss en Auke Hulst. Er is poëzie van Hester Knibbe, Wim Brands,  Maarten van der Graaff en B. Zwaal.

En er is beschouwend proza. Naast de bijdragen van de redactie (over Vincent Mahieu, Guus Meeuwis, Tsai Ming-liang, Tonio en rouw in de literatuur) leest u Peter van Lier over de post-postmodernistische dichtersgeneratie van onder andere Elma van Haren en Tonnus Oosterhoff en Arjen van Veelen over forensen en vouwfietsen.

Met hartelijke groet,

Erik Lindner, Jan van Mersbergen, Gustaaf Peek, Daan Stoffelsen,
Annette Portegies, Maarten Asscher, Menno Lievers,
Redactie en bestuur De Revisor

Geen reacties

We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog