15 Mei 2013

Arno Kramer

kramer

Arno Kramer werkt als beeldend kunstenaar, schrijft gedichten en publiceert over beeldende kunst in Nederland en Ierland. Hij heeft diverse tentoonstellingen samengesteld speciaal met tekeningen. In 2005 maakte hij Into Drawing. Hedendaagse Nederlandse Tekeningen. Deze expositie reisde naar vijf Europese landen. In 2011 was hij samen met Diana Wind curator van All About Drawing. 50 jaar Nederlandse tekeningen, te zien geweest in Stedelijk Museum Schiedam. Hij was 20 jaar lang docent aan de AKI Akademie voor Beeldende Kunst in Enschede, Nederland en was gastdocent op academies in Ierland, Engeland, Schotland en de USA.  Hij publiceerde in BzzletinRaster en de Poëziekrant, en schreef verschillende inleidingen in catalogi. Sinds 2008 is hij curator van Drawing Centre Diepenheim.

Arno Kramer bij De Revisor

Geen reacties

We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog