, 10 September 2014

De Revisor, jaargang 2003, gedigitaliseerd bij de DBNL

Archief

Een nieuwe jaargang toegankelijk bij de DBNL! Uit de dertigste jaargang (2003) kunt u werk lezen van Kees 't Hart, Manon Uphoff, Arnold Heumakers, Thomas Vaessens, Atte Jongstra, A.F.Th. (het speciale Van der Heijdennummer verscheen dit jaar), Onno Kosters, August Hans den Boef.

Lezen!

(Auteurs die geen toestemming hebben gegeven, zoals Ilja Leonard Pfeijffer, Allard Schröder en Sybren Polet, of die niet bereikt zijn door de DBNL, zoals Nachoem Wijnberg en de erven van Herman Franke en Henk van Woerden, zijn buiten beschouwing gelaten. Update 1 november: inmiddels heeft Manon Uphoff wel toestemming gegeven, en zijn haar bijdragen te lezen op de DBNL.)

drie reacties

uphoff

Ik lees met enige verbazing: “auteurs die niet bereikt zijn, zoals Herman Franke, Henk van Woerden”. Maar hoe zou dat ook? Dat ware een wonder. Herman en Henk leven niet meer. Of heb ik iets gemist?

uphoff, - 21-09-’14 07:36
Daan Stoffelsen

Beste Manon,

Sorry, dat is kort door de bocht. Ik bedoelde in dit geval de rechthebbenden. Het is, hoor ik van de mensen van de DBNL, een ingewikkelde kwestie om auteurs en hun erven te vinden. En vervolgens om toestemming te krijgen. Dat was het blijkbaar al in 2010 zo, en nu des te meer. Al wat ik met deze formulering wil zeggen: het was een rijk jaar, maar u kunt niet alle rijkdom bij de DBNL terugvinden.

Ik zal mijn formulering uitbreiden.

Alle goeds,

Daan

Daan Stoffelsen, (URL) - 21-09-’14 12:18
manon uphoff

Overigens geef ik graag toestemming nu ik nog leef.

manon uphoff, - 27-09-’14 07:11
We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog