, 13 Februari 2015

Ingezonden brief

In zijn column van 7 februari reageert Arjan Peters op een discussiemiddag van literair tijdschrift Revisor die hij niet heeft bijgewoond. Verder dan het persbericht heeft hij niet gekeken. Dat is spijtig en ook nogal lui. Meerdere sprekers hielden het begrip 'plot' omhoog en probeerden samen met een 40-koppig publiek tot inzichten te komen. Literatuur en wezen, daar draaide het debat uiteindelijk om. Maar bij Revisor begrijpen we goed dat columnisten soms moeite hebben om twijfel en nuance te duiden.

Deze brief stuurde Gustaaf Peek zondag 8 januari naar de Volkskrant, in reactie op de column van Arjan Peters in de bijlage Sir Edmund. Tot op heden hebben we daar geen reactie op gekregen.

Geen reacties

We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog