, 23 November 2017

Revisor 17, 10 leugenaars, is verschenen!

Dienstmededeling

Nummer 17, 10 leugenaars, met bijdragen van K. Michel, Marja Pruis, Jesse Havinga, Nicolaas Matsier, Merel Bem, Pieter Hoexum, Mischa Andriessen, Miriam Rasch, Harm Hendrik ten Napel, Daan Stoffelsen, Nicole Montagne, Bernke Klein Zandvoort, K. Schippers en Laura Broekhuysen, is verschenen! Dertien essays en een gedicht over dodelijke leugens, halve waarheden, fictie, verzwijging, zelfbedrog, bluf, geheugen. Over onszelf, over Montaigne, Coetzee, Krasznahorkai, Astrid Lindgren. ISBN 9789023465577, € 12,50, bij uw boekhandel.

Abonnee worden en het nummer thuiskrijgen? Dat kan, 4 nummers en een welkomstgeschenk voor € 40,-. Eerst voorproeven? Op Athenaeum.nl staat het eerste deel van het essay van Marja Pruis.

Bestel Revisor bij uw boekhandel, bijvoorbeeld bij Blokker in Heemstede, Perdu in Amsterdam, Donner in RotterdamDouwes in Den HaagPlantage Overtoom in AmsterdamRoelants in NijmegenVan der Velde in Leeuwarden en Groningen, Godert Walter in Groningen, de VU Boekhandel in Amsterdam, Limerick in Gent, Van Piere in EindhovenVan Stockum - H. de Vries in Den Haag en Haarlem, de Literaire Boekhandel in Utrecht, Het Martyrium, Waanders in de Broeren in ZwolleAthenaeum in AmsterdamKooyker in LeidenDekker van de Vegt in Nijmegen, Hijman Ongerijmd in Arnhem, Island Bookstore in Amsterdam, Scheltema in Amsterdam.

En lees Jan van Mersbergens inleiding op Revisor.nl.

Geen reacties

We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog