22 Mei 2019

Het Personage 4: De Verzamelaar

Verdeeld over vijf verdiepingen zonder liften, bij het hijstouw en de katrol, tussen Romeinse vaasjes en op de etnograficazolder wekken vijf schrijvers en een beeldend kunstenaar De Verzamelaar tot leven.

Een avond, woensdag 19 juni vanaf 19.30 bij Veilinggebouw de Zwaan, dat dit jaar zijn 200ste verjaardag viert, over de criteria van een verzameling, het toekennen van verhalen aan spullen, stof, Marie Kondo, Stefan Simchowitz en cargo-cults, met Simon(e) van Saarloos, Maartje Wortel, Roelof ten Napel, Tsead Bruinja, Vibeke Mascini en Helena Hoogenkamp - en met jou?

Tickets verkrijgbaar via www.hetpersonage.nl of bij Boekhandel Xantippe Unlimited

Het Personage is een vierdelige reeks literaire dwaaltochten georganiseerd door de Revisor. Eerdere edities vonden plaats bij Kesbeke Amsterdamse Fijne Tafelzuren Fabriek, Grand Hotel Amrâth en Voetbalclub Wartburgia.

Geen reacties

We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog