24 November 2010

Erik Lindner

Lindner

Erik Lindner publiceerde vijf dichtbundels waarvan de meest recente is getiteld Acedia (De Bezige Bij, 2014). In Frankrijk verscheen onder meer Terrain (cipM, 2007). Samen met Éric Suchère vertaalde hij de eerste twee bundels van Hans Faverey in het Frans: Poésies (Théatre Typographique, 2012). Hij is redacteur van Terras. Voor Van Oorschot stelde hij een keuze samen uit het werk van Leopold: U missen en u niet ontgaan (2011). In 2013 verscheen Nach Akedia, een keuze uit zijn poëzie in Duitse vertaling van Rosemarie Still bij Matthes & Seitz en Fermata provvisorio (CFR Edizioni), een bundel in het Italiaans vertaald door Pierluigi Lanfranchi. De Bezige Bij publiceert zijn eerste roman, Naar Whitebridge.

Erik Lindner in De Revisor

Foto © Gerard Zörner

Geen reacties

We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog