Hellend vlak

Achter de abonneemuur: tijdelijk en exclusief

Momentopnames, dat zijn de bijdragen aan literaire tijdschriften eigenlijk. Een verhaal, een gedichtenreeks, een essay, het is niet meer dan een tussenstop in een oeuvre. Toch blijven we auteurs graag volgen, en bieden we u graag de mogelijkheid hen te volgen. Daarom bieden we onze abonnees nu tijdelijk grote fragmenten uit nieuwe boeken van auteurs die in De Revisor stonden: vandaag Laura Broekhuysen, volgende maand Hans Groenewegen en Jan van Mersbergen. Achter de abonneemuur.

Deze eerste aflevering van de reeks kunt u gedurende een maand de eerste vijftig pagina's van de tweede roman van Laura Broekhuysen lezen, Hellend vlak.

Geboren in een IJslands fjord wordt Lidewijde, dochter van twee musici, weggehouden van de bewoonde wereld. De hellingen lijken verlaten, maar het kind, met haar fabelachtige oren, vangt geluiden op die haar onrust baren. Houdt iemand haar in de gaten? Langs kieren hoort ze, onder deuren, door de kleinste scheuren in het plafond. Met een vader van wie ze maar een glimp te zien krijgt, een moeder die er een dubbele agenda op nahoudt en een verwarrende hoeveelheid broers, wordt het in dit niemandsland steeds moeilijker om het onderscheid te maken tussen een wakend en een loerend oog.

Dit uitgebreide fragment is niet meer beschikbaar.

Wilt u meer lezen? Het boek is eenvoudig online te bestellen bij de grote webshops, maar ook bij echte boekhandels (zie op de pagina van Uitgeverij Querido de mogelijkheid 'direct afhalen'), zoals Van Rossum,PantheonAthenaeumVoorhoeveHijman & Arends, Praamstra en Broekhuis. Er is ook een e-book, dikwijls bij dezelfde boekhandels online te bestellen.

Geen reacties

We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog