29 November 2019

Liedewij Vogelzang

Liedewij Vogelzang studeerde Cognitie & Communicatie aan de Universiteit van Kopenhagen en werkt parttime bij de Hogeschool Utrecht, waar ze docent is bij het (internationale) programma Creative Business en onderzoek doet naar gedrag bij het lectoraat Crossmediale Communicatie in het Publieke Domein (PubLab). Ze won eind 2015 de korteverhalenwedstrijd van Nederland Leest. Sindsdien verscheen haar werk (onder pseudoniem) onder andere in TiradeExtazeOp Ruwe PlankenPassionate PlatformTijdschrift Ei en in de verhalenbundel Niemand Anders. Ze stond op de longlist van De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd en haar eerste Engelstalige publicatie verschijnt in de zomer van 2018. Momenteel werkt ze aan haar debuutroman.

Geen reacties

We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog