14 September 2018

Revisor 21

In ons novembernummer: nieuw werk van Alejandra Costamagna (vertaling Luc de Rooy), Elisabeth Tonnard, Gilles van der Loo, Jens Meijen, Victor Frölke, Merel van Slobbe, Jilt Jorritsma, Han van der Vegt, Nikki Giovanni (vertaling Babs Gons), Mathijs Deen, Miek Zwamborn, Roman Helinski, Marieke Lucas Rijneveld en Randa Awad (vertaling Wytske Versteeg).

ISBN: 9789403140209, € 12,50. Abonnees krijgen hem thuis.

Koop Revisor bij uw boekhandel, bijvoorbeeld bij Scheltema in Amsterdam, Athenaeum in Amsterdam, Heinen in 's-Hertogenbosch, Van Piere in Eindhoven, Van Rossum in Amsterdam, De Drvkkery in Middelburg, Van der Velde in Leeuwarden en Groningen, Island in Amsterdam, de Literaire Boekhandel in Utrecht, de Eerste Bergensche Boekhandel, Hijman Ongerijmd in Arnhem, Boekhandel Douwes in Den Haag, Broese in Utrecht, Boekhandel v/h Van Gennep in Rotterdam, Binnert Overdiep in Heerenveen, Waanders in de Broeren in Zwolle, Dekker van de Vegt in Nijmegen, De Tribune in Maastricht, Index Books in Leiden, Bosch&deJong in Rotterdam, Kooyker in Leiden of Plantage Overtoom in Amsterdam.

Geen reacties

We willen u nog veel meer vragen, maar er in ieder geval zeker van zijn dat u een mens bent, een lezer, een schrijver, maar in ieder geval geen robot.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Omhoog